Sjoukje en Bart

Ontspannen, intiem, relaxt. Dat was de herfstbruiloft van Sjoukje en Bart. Met Hollandse spelletjes en een boel plezier! Bekijk hier de bruiloft van Sjoukje en Bart

Read More
Klaas en Ingrid

Een heerlijke relaxte bruiloft in Noord-Holland vlak boven Amsterdam op een warme zomerse dag in juni, dat was de bruiloft van Klaas en Ingrid. Kijk mee naar de prachtige zomerse plaatjes van dit mooie stel!

Read More
Laura en Dikran

De bruiloft van Laura en Dikran was een samensmelting van de uitbundige, exotische Armeense cultuur en onze welbekende oerhollandse cultuur (inclusief Hollandse meezingers!). Met de shoot in het hartje van Amsterdam, de ceremonie in een orthodoxe dom en het feest dat doorging tot de late uurtjes is dit een van mijn favoriete bruiloften tot nu toe!

Read More
Bruiloft Rindert en Nathasja

Mijn eerste bruiloft op een kasteel, een prachtige locatie in de buurt van Haarlem. Het leukste deel van de dag vond ik toch wel de stukjes, lekker Nederlands, maar wat een lol! Kijk mee naar deze leuke bruiloft

Read More
Bruiloft Boaz en Hadassa

Wat een schatten! Mijn nichtje met haar man. Ken ik natuurlijk supergoed, dus ik kon zien dat ze zichzelf waren en het heel erg naar hun zin hadden. Als een van de laatste bruidsparen op de locatie Soestdijk hadden geluk. Kijk snel mee!

Read More
Wedding Archana & Navin

What an amazing wedding this was, a traditional Indian Hindu wedding. Such an honor to be capturing a love story of two modern people (data analysts, yes!) choosing to value their history and culture. Lots of flowers, beautiful garnets and vibrant colors!

Read More
Bruiloft Ester en Derk

De bruiloft van Ester en Derk was een beetje anders dan de meeste bruiloften. Ester en Derk doen het liefste kinderwerk als cliniclown, en dat thema was doorgevoerd in hun hele bruiloft. Kijk mee naar dit prachtige slingers, ballonnen en kleurenspektakel!

Read More
Bruiloft Ewout en Berdien

Mijn meest noordelijke bruiloft tot nu toe, in het rustieke Groningen, van twee Navigators in hart en nieren. Wat een heerlijke relaxte mensen waren dit. Het feest voelde een beetje aan als een van onze borrels. Het is dat ik de laatste trein weer moest nemen, maar ik wilde eigenlijk niet meer terug!

Read More