Mirjam van Klaarbergen Photography
DSC_9413 gecomprimeerd.jpg
 
Mirjam is een echte aanrader!! Bij Mirjam ben je niet alleen gegarandeerd van foto’s van goede kwaliteit, maar ook van een middagje gezelligheid. Geen geforceerde glimlach bij Mirjam, zo open als ze is stelt ze je vast op je gemak en brengt je gemakkelijk aan het lachen. Bovendien vind ik dat Mirjam de natuur en seizoenen zo mooi vastlegt.
— Mendy
 
DSC_4538 gecomprimeerd.jpg
Ontzettend blij! Mirjam is een gezellige aanwezigheid en maakt de fotoshoot een feestje. Het was een ongedwongen sfeer waardoor we uiteindelijk een prachtig resultaat hebben gekregen. Helemaal blij met de foto’s waarop we ook geheel onszelf zijn en onze kleine man met zijn prachtige blauwe oogjes zo mooi op de foto staat!
— Germaine
DSC_8018 gecomprimeerd-2.jpg
DSC_6124 gecomprimeerd-2.jpg
Mirjam, we hebben een heerlijk ontspannen dag gehad en dat is zo goed terug te zien in al je sfeervolle foto’s! Je bent hard aan het werk geweest om onze dag op een spontane, pure en creatieve manier vast te leggen en dat is zeker gelukt. Je creatieve ideeën en het meedenken in onze wensen vonden we ook erg prettig. Het zijn prachtfoto’s geworden. Dank je wel!
— Judith
 
DSC_5260 gecomprimeerd.jpg
 
I love that Mirjam brings her faith in Jesus into her photoshoots. She radiates with joy and love and creates an environment where people can feel comfortable and free. Mirjam is lovely and energetic to work with, and she takes amazing photos! It was truly a pleasure to have her photograph our student association event. Very professional and an absolute joy. Definitely recommend this rising photographer to anyone looking for an overall excellent experience.
— Libby
 
DSC_1903 gecomprimeerd.jpg
DSC_1810 gecomprimeerd.jpg
Wat zijn we blij met de foto’s die Mirjam voor ons heeft gemaakt! Ze is creatief, puur en neemt alle tijd om precies het juiste licht en de juiste hoek te zoeken. Die passie en zorgvuldigheid zie je in een oogopslag terug in het eindresultaat. Dankjewel voor de schitterende foto’s!
— Suzanne
Mirjam is een geweldige fotografe met oog voor detail. Ze kiest niet alleen voor de standaardcomposities, maar probeert ook altijd een creatief perspectief te kiezen. Deze originaliteit is dan ook goed af te zien aan haar foto’s. Net zo belangrijk vind ik haar sprankelende persoonlijkheid. Ze wist met haar positieve woorden iedereen op mijn vrijgezellenfeestje ontspannen op de foto vast te leggen. Dank je wel Mirjam!
— Grace
Dit is echt de kans van je leven! Mirjam van Klaarbergen maakt foto’s voor ons magazine NAV. En die zijn echt altijd prachtig! Dus als je een serie bij haar boekt krijg je geweldige foto’s. Ik zeg doen!!!!
— Marieke, directeur van NAV. Magazine
Navigators is heel tevreden over de foto’s die Mirjam maakt voor ons NAV. Magazine. Mocht jij op zoek zijn naar een fotograaf met kwaliteit, dan raden we haar van harte aan.
— Djurre. Navigators NSV - Studentenverenigingen / Netwerken / Internationals
 
Elske - vriendinnenshoot Rotterdam
 
Ik vind dat je heel enthousiast en vol energie bent.
Je zorgt ervoor dat het heel gezellig is!
— Elske
 
Hadassa loveshoot Baarn
Echt zo mooi de foto’s die je vandaag in die korte tijd al hebt gemaakt. Je hebt echt talent. Ik vond het heel erg leuk en zie uit naar de foto’s, er zaten supermooie tussen.
— Hadassa
 
zussenshoot Anne-Mary en Charlotte
Vanaf het begin van onze zussenshoot stelde Mirjam ons op ons gemak wat goed terug te zien is op de foto’s. Ze neemt de tijd, speelt in op je wensen, is laagdrempelig maar tegelijkertijd professioneel. Daarbij hadden we binnen no time het prachtige resultaat op de mail. Een jaar later zijn we nog steeds blij met de foto’s!
— Anne-Mary en Charlotte
Dank je wel voor de professionele foto’s, ze zijn precies wat ik wilde en ik kan ze perfect gebruiken voor zowel mijn website als de rest van mijn promotiemateriaal.
— Rodin
Mirjam geniet zo van het foto’s maken, dat ze haar camera eigenlijk niet kan wegleggen. Dat zie je terug in haar foto’s. Ze legt spontane momenten vast die je zelf niet eens had gezien. Keep going!!
— Annemarie